Solutii Speciale

Institutii Publice. Unitate Protejata. Fonduri Europene.

 • Achizitii SEAP
  • Cei 18 ani de experienta ca partener cu diverse sectoare publice ne-au ajutat sa ajungem Experti in furnizarea de solutii personalizate pentru Institutiile Publice din Romania. Ca importator direct, reusim sa oferim produsele si servicii la o calitate superioara cu obtinerea unui buget personalizat pe nevoie achizitiei.
 • Fonduri Europene
  • Punem la dispozitie consultanta gratuita clientilor in stabilirea si repartizarea fondurilor necesare dintr-o solicitare de Fonduri Europene. DPAP, ca integrator complet de solutii pentur birou reprezinta cel mai eficient si rapid punct de plecare al investitiilor cand vine vorba de un pland de Fonduri Europene.
 • Unitate Protejata
  • Stiati ca, in loc de a plati, conform legii, o anumita suma lunar catre bugetul de stat, puteti beneficia de produse si servicii de aceeasi valoare, daca le achizitionati prin unitati protejate autorizate? DPAP ofera posibilitatea de a achizitiona produsele de care ai nevoie prin Unitatea Protejata “Well”. Well este autorizată să functioneaze ca Unitate Protejată în cadrul legal, fiind înființată în cadrul Asociației Persoanelor cu Dizabilități „Well”.

   Conform cu legislației în vigoare, Well poate desfășura orice activități de vânzări, intermedieri și prestări servicii. Daca compania dvs. are peste 50 de angajați, puteti achizitiona produse și servicii de la o Unitate Protejată redirectionand fondurile care trebuie achitate lunar catre bugetul de stat conform legii 448/2006.

Vreau Oferta Personalizata

* Campuri obligatorii

Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile. Aflati mai multe x