TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.

Solutii Speciale

Institutii Publice. Unitate Protejata. Fonduri Europene.

 • Achizitii SEAP
  • Cei 18 ani de experienta ca partener cu diverse sectoare publice ne-au ajutat sa ajungem Experti in furnizarea de solutii personalizate pentru Institutiile Publice din Romania. Ca importator direct, reusim sa oferim produsele si servicii la o calitate superioara cu obtinerea unui buget personalizat pe nevoie achizitiei.
 • Fonduri Europene
  • Punem la dispozitie consultanta gratuita clientilor in stabilirea si repartizarea fondurilor necesare dintr-o solicitare de Fonduri Europene. DPAP, ca integrator complet de solutii pentur birou reprezinta cel mai eficient si rapid punct de plecare al investitiilor cand vine vorba de un pland de Fonduri Europene.
 • Unitate Protejata
  • Stiati ca, in loc de a plati, conform legii, o anumita suma lunar catre bugetul de stat, puteti beneficia de produse si servicii de aceeasi valoare, daca le achizitionati prin unitati protejate autorizate? DPAP ofera posibilitatea de a achizitiona produsele de care ai nevoie prin Unitatea Protejata “Well”. Well este autorizată să functioneaze ca Unitate Protejată în cadrul legal, fiind înființată în cadrul Asociației Persoanelor cu Dizabilități „Well”.

   Conform cu legislației în vigoare, Well poate desfășura orice activități de vânzări, intermedieri și prestări servicii. Daca compania dvs. are peste 50 de angajați, puteti achizitiona produse și servicii de la o Unitate Protejată redirectionand fondurile care trebuie achitate lunar catre bugetul de stat conform legii 448/2006.

Vreau Oferta Personalizata

* Campuri obligatorii