TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.

Poți să fii chiar tu câștigătorul! Performanța ta zilnică este impresionantă și merită premiată. Cu Biblioraftul Esselte No.1 organizezi documentele eficient, iar cu Foliile de Protecție Esselte protejezi toate documentele importante.

Esselte Esselte Esselte

Campania ESSELTE WINNER se desfășoară în perioada 1 Septembrie 2015 - 31 Decembrie 2015, pe întreg teritoriul României, cu posibilitatea de a revendica premiile pâna pe 8 Ianuarie 2016, data poștei. Prin înscriere, participanții își exprima acordul de a comunica direct cu Esselte România. Aceasta promoție se supune Termenilor și Condițiilor. Pentru mai multe detalii despre campanie și Regulamentul de participare va rugam sa accesați www.esselte.com/winner .Afla mai multe pe www.esselte.com/winner