TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.

DPAP Platforma Corporate

Descopera cea mai performanta platforma Online

Platforma Corporate este o extensia a dpap.ro ce permite companiilor sa creeze mai multe conturi de achizitii. Conturile pot fi folosite de angajati, de reprezentantii diverselor departamente sau de reprezentantii companiilor din alte puncte de lucru. Toate conturile unei companii se afla sub monitorizarea si controlul unui Cont Corporate.

Contul Corporate are posibilitatea sa creeze noi subconturi, sa stabilieasca nivelul de acces si bugetul permis pentru fiecare subcont in parte. Contul corporate va primi notificari pentru comenzile date din cadrul companiei, impreuna cu posibilitatea de a aproba sau a anula comenzile subconturilor din cadrul companiei.

  • Bugete

    Platforma Corporate permite companiilor sa isi seteze bugete zilnice, lunare sau anuale cat si pe zi, pe luna sau pe an. Astfel, companiile au posibilitatea sa tina sub control bugetul total, indiferent de numarul de departamente, angajati sau locatii. Bugetele sunt personalizabile pentru fiecare Subcont Corporate si personalizabil din punct de vedere a functionalitatii. Unui subcont ii poate fi blocata posibilitatea de a mai comanda, daca a atins limita setata de Contul Corporate. De asemenea, poate primi o notificare ca a depasit bugetul, urmand ca comanda sa fie aprobata sau anulata. Acest lucru nu limiteaza reprezentantii sa faca achiztii neprevazute pentru produse cu necesitatea punctuala.

  • Subconturi Corporate Nelimitate

    Platforma corporate permite un numar nelimitat de conturi pentru o singura companie. Contul Corporate poate crea subconturi pentru toti angajatii companiei, sau poate crea subconturi doar pentru cate un responsabil sau manager din fiecare departament sau locatie a companiei. La randul lor, responsabilii sau managerii cu conturi subcreate au posibilitaea sa creeze subcont-uri corporate. Platforma permite un numar nelimitat de nivele intre management, departamente, locatii si angajati. Contul Corporate devine extrem de personalizabil in functie de structura organizationala a fiecarei companii.

  • Management de Notificari si E-mail

    Managementul de notificari permite Contului Corporate sa fie la curent cu toate achizitiile efectuate de subconturile companiei. Pe langa bugetele pe care le poate seta la fiecare subcont in parte, Contul Corporate are posibilitatea de a stabili daca achiztiile facute de subconturi necesita aprobare sau nu. Managementul de e-mail permite includerea automata in cc. sau bcc. la nivel de subcont tuturor persoanelor care pot beneficia direct informatiile din comenzile efectuate de companie.

Vreau Oferta Personalizata

Mesajul a fost trimis cu succes.

Clienti Corporate