TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
Multifunctional inkjet color HP Officejet Pro 6830, A4, USB, Retea, Wi-Fi, RJ-11
Marca produsului : HP
639.99 lei cu TVA
Acest produs se poate livra in aproximativ 48H
Ai un pret mai bun pentru acest produs? Echivalam orice pret!
Acest produs este disponibil si pe www.e-licitatie.ro
Livrare GRATIS
Returnarea produsului se poate face in 30 de zile
Solicita mai multe informatii unui expert in Multifunctionale
Cod produs HPE3E02A
Acest produs iti aduce puncte in HP Bonus Club

-

+

De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Propuneri în completare

Hartie A4, 80 g/mp, 500 coli/top, XEROX Business

Hartie A4, 80 g/mp, 500 coli/top, XER...

15.99 lei cu TVA Pana la 15.19 lei
Hartie A4, 80 g/mp, 500 coli/top, SKY Copy

Hartie A4, 80 g/mp, 500 coli/top, SKY...

12.99 lei cu TVA Pana la 12.34 lei
Cablu USB A-B, 1.8m, gri, HAMA

Cablu USB A-B, 1.8m, gri, HAMA

7.90 lei cu TVA
Cartus, black, Nr. 934, HP C2P19AE

Cartus, black, Nr. 934, HP C2P19AE

71.99 lei cu TVA
Cartus, cyan, Nr. 935, HP C2P20AE

Cartus, cyan, Nr. 935, HP C2P20AE

55.99 lei cu TVA
Cartus, magenta, Nr. 935, HP C2P21AE

Cartus, magenta, Nr. 935, HP C2P21AE

55.99 lei cu TVA
Cartus, yellow, Nr. 935, HP C2P22AE

Cartus, yellow, Nr. 935, HP C2P22AE

55.99 lei cu TVA
Prelungitor cu intrerupator si protectie, 3m, 6 prize, BRENNENSTUHL

Prelungitor cu intrerupator si protec...

149.99 lei cu TVA
HP Bonus Club

Descriere

 

Iesiti in evidenta cu productivitatea convenabila pentru afaceri

Imprimati documente color profesionale pentru afaceri, la un cost pe pagina cu pana la 50% mai mic decat la echipamentele laser.1 Acest e-all-in-one este conceput pentru productivitate, cu facilitati inteligente siimprimare mobila, pentru a mentine afacerea in miscare – la serviciu, acasa sau in deplasare.2

 

Descriere Multifunctional inkjet color HP Officejet Pro 6830, A4, USB, Retea, Wi-Fi, RJ-11

 

 

 

Bucurati-va de culori profesionale, mai ieftine decat la lasere1

 • Etalati aspectul profesional, cu fiecare pagina, utilizand cernelurile cu pigmenti originale HP pentru imprimari durabile, vibrante.3
 • Obtineti o valoare mai buna pentru imprimarile frecvente cu cartusele de cerneala originale individuale, de capacitate extinsa HP.4
 • Cresteti productivitatea prin vitezele mari de imprimare – de pana la 18 ppm alb-negru si 10 ppm color.5
 • Faceti economii de pana la 50% la hartie, prin imprimarea automata fata-verso a documentelor si brosurilor color fara chenar.
Descriere Multifunctional inkjet color HP Officejet Pro 6830, A4, USB, Retea, Wi-Fi, RJ-11

  

Descriere Multifunctional inkjet color HP Officejet Pro 6830, A4, USB, Retea, Wi-Fi, RJ-11

Imprimati asa cum doriti

 • Imprimati wireless de la dispozitivul mobil - fara a fi nevoie de ruter sau de acces la reteaua locala.6
 • Imprimati documente, fotografii si altele, cand sunteti in deplasare – practic de oriunde – utilizand HP ePrint.7
 • Conectati-va simplu la reteaua locala si la Internet, prin wireless sau utilizand portul Ethernet 10/100.8
 • Gestionati acest e-all-in-one HP si scanati in timpul calatoriilor, cu aplicatia mobila gratuita HP All-in-One Printer Remote.9

  

Lucrati mai inteligent si fara efort

 • Gestionati simplu activitatile si accesati aplicatii10 – doar atingeti si trageti cu degetul pe ecranul tactil de 6,75 cm (2,65 inchi).
 • Economisiti timp si copiati, scanati si faxati rapid documente cu mai multe pagini, din alimentatorul automat de documente pentru 35 coli.
 • Reincarcati hartie mai rar si efectuati lucrari de imprimare mari, utilizand tava pentru 225 de coli.
 • Contati pe o imprimanta cu un ciclu de functionare lunar de pana la 15.000 de pagini – perfecta pentru imprimari color fiabile.
Descriere Multifunctional inkjet color HP Officejet Pro 6830, A4, USB, Retea, Wi-Fi, RJ-11

  

Descriere Multifunctional inkjet color HP Officejet Pro 6830, A4, USB, Retea, Wi-Fi, RJ-11

Economisiti resursele fara a sacrifica performanta

 • Utilizati cu pana la 50% mai putina energie comparativ cu majoritatea echipamentelor AiO laser color.
 • Economisiti energie in timpul programului – presetati dispozitivul pentru a porni la nevoie si a se opri cand nu il folositi.
 • Conservati resursele – utilizati cu pana la 80% mai putine consumabile/ambalaje, raportat la greutate, comparativ cu majoritatea modelelor AiO laser color.
 • Reduceti impactul asupra mediului – reciclati simplu si gratuit cartusele de cerneala HP originale prin programul HP Planet Partners.11

 

 

1.Afirmatia privind costul pe pagina (CPP) se bazeaza pe compararea majoritatii echipamentelor AiO laser color cu mai multe treceri, cu preturi sub 300 € fara TVA, incepand cu februarie 2014, pe baza cotei de piata raportate de IDC in Q4 2013. CPP pentru consumabilele laser se bazeaza pe specificatiile publicate de producatorii cartuselor de mare capacitate. CPP pe baza pretului estimativ al pietei pentru cartusele de cerneala HP 934XL/935XL si a capacitatii publicate, la imprimare continua. Preturile reale pot varia. Capacitatile reale pot varia in functie de imaginile imprimate si de alti factori. Consultati hp.com/go/learnaboutsupplies.
2.Imprimarea locala necesita ca dispozitivul mobil si imprimanta sa fie in aceeasi retea wireless sau sa aiba o conexiune wireless directa. Performanta comunicatiei wireless depinde de mediul fizic si de distanta pana la punctul de acces. Operatiile wireless sunt compatibile numai cu operatiile la 2,4 GHz. Imprimarea de la distanta necesita o conexiune de Internet la o imprimanta HP conectata la Web. De asemenea, pot fi necesare aplicatii sau software suplimentare si inregistrarea unui cont HP ePrint. Utilizarea tehnologiei de banda larga wireless necesita un contract de servicii pentru dispozitive mobile, achizitionat separat. Consultati furnizorul de servicii privind acoperirea si disponibilitatea in zona dumneavoastra. Pentru mai multe detalii, consultati http://www.hp.com/go/mobileprinting.
3.Rezistenta la decolorare este bazata pe previziunile industriei de hartie privind hartia alcalina si cernelurile originale HP; datele privind stabilitatea colorantului la temperatura camerei presupun sisteme similare testate conform ISO 11798 si ISO 18909. Rezistenta la apa se bazeaza pe testarea interna HP, utilizand hartie cu sigla ColorLok®.
4.Bazat pe cartusul de cerneala original de capacitate extinsa HP 934XL si pe cartusele de cerneala de capacitate extinsa HP 935XL Color. Cartusele de cerneala de capacitate extinsa nu sunt incluse; se achizitioneaza separat. Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies. Valoare comparata cu pretul estimativ pentru comertul cu amanuntul si capacitatea medie pentru cartusele de cerneala de capacitate standard HP 934/935. Pretul real poate varia.
5Dupa primul set de pagini de test ISO. Pentru informatii suplimentare, vizitati http://www.hp.com/go/printerclaims.
6.Inainte de imprimare, dispozitivul mobil trebuie sa fie conectat direct la reteaua WiFi a unei imprimante cu capabilitate de imprimare Wireless Direct. In functie de dispozitivul mobil, poate fi necesara si o aplicatie sau un driver. Performanta comunicatiei wireless depinde de mediul fizic si de distanta de la punctul de acces din imprimanta.
7.Verificati la magazinul de aplicatii oficial al dispozitivului compatibil, pentru disponibilitatea descarcarii aplicatiei HP ePrint. Necesita o conexiune de Internet la o imprimanta HP compatibila cu ePrint. Imprimanta necesita inregistrarea contului ePrint. Poate fi necesara o aplicatie sau un software. Operatiile wireless sunt compatibile numai cu operatiile la 2,4 GHz. Duratele de imprimare si vitezele de conectare pot varia. Utilizarea tehnologiei de banda larga wireless necesita un contract de servicii pentru dispozitive mobile, achizitionat separat. Consultati furnizorul de servicii privind acoperirea si disponibilitatea in zona dumneavoastra. Aflati mai multe la http://www.hp.com/go/mobileprinting.
8.Performanta comunicatiei wireless depinde de mediul fizic si de distanta pana la punctul de acces. Operatiile wireless sunt compatibile numai cu ruterele de 2,4 GHz.
9.Necesita descarcarea aplicatiei HP All-in-One Printer Remote din magazinele cu aplicatii de la terti. Scanarea mobila necesita o camera de cinci megapixeli sau mai mult, cu capabilitate de focalizare automata. Imprimarea, scanarea si copierea locala necesita ca dispozitivul mobil si imprimanta sa fie in aceeasi retea sau sa aiba o conexiune wireless directa la imprimanta. Alertele necesita ca aplicatia sa fie deschisa. Performanta comunicatiei wireless depinde de mediul fizic si de distanta pana la punctul de acces. Operatiile wireless sunt compatibile numai cu operatiile la 2,4 GHz.
10.Necesita un punct de acces wireless si o conexiune de Internet la imprimanta. Serviciile necesita inregistrare. Disponibilitatea sabloanelor HP variaza in functie de tara/regiune, limba si acorduri si poate necesita un upgrade de firmware. Nu toate sabloanele HP pot fi configurate pentru livrare automata si nu pentru toate modelele de imprimante. Pentru detalii, vizitati http://www.hp.com/go/hpconnected/help/printablesgs.
11.Disponibilitatea programului variaza. Returnarea si reciclarea cartuselor originale HP este disponibila in prezent in peste 49 de tari/regiuni si teritorii din Asia, Europa, America de Nord si America de Sud prin programul HP Planet Partners. Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.hp.com/recycle.

 

 

 

Caracteristici generale

Functii Imprimare, Copiere, Scanare, Fax
Format A4
Tehnologie Inkjet
Interfata USB 2.0, Retea, Wireless

 

Imprimanta

Mod tiparire Color
Dimensiuni printare A4, A5, A6, JIS B5, Executive, Statement, Plicuri DL, Plicuri C6, Plicuri C5, Plicuri, Monarch, Letter, Legal, Card Index, 8 x 10 in, 5 x 8 in, 5 x 7 in, 4 x 6", 3 x 5 in, 13 x 18 cm, 10 x 15 cm, Foto-2L(127x178mm), 6 x 8 in, 3.5 x 5 in, 8.5 x 13 in
Viteza printare color 10
Viteza printare alb/negru 18
Rezolutie printare 600 x 1200 dpi
Duplex Automat
Alimentare hirtie 225 coli
Limbaj printare HP PCL 3 GUI, HP PCL 3 Enhanced
Volum lunar recomandat 200 la 800 pagini

 

Copiator

Viteza copiere alb/negru 10
Viteza copiere color 7
Rezolutie copiere 600 x 600 dpi
Zoom 25-400%
Functii copiator Copiere multipla: pana la 99 copii

 

Scanner

Rezolutie scanare 1200 x 1200 dpi
Tip scanner / Tehnologie Flatbed, ADF, CIS
Dimensiune maxima scanare ADF: 8.5 x 14 in; Maximum; Flatbed: 8.5 x 11.7 in
Functii scanner Scan to thumb drive/PC
Caracteristici scanner Format scanare: Bitmap (.bmp), JPEG (.jpg), PDF (.pdf), PNG (.png), Rich Text (.rtf), Searchable PDF (.pdf), Text (.txt), TIFF (.tif)

 

Fax

Rezolutie 300 x 300 dpi
Memorie Pana la 100 pagini
Functii fax Auto Fax Reduction; Auto-Redialing; Fax Delayed Sending; Distinctive Ring Detection; Fax Forwarding; Fax Telephone Mode; Junk Barrier; Maximum Speed Dialing Numbers: 99

 

Consumabile

Cartus HP 934 Black (~400 pagini); HP 934XL Black (~1000 pagini); HP 935 CMY (~400 pagini); HP 935XL CMY (~825 pagini)

 

Informatii suplimentare

Ecran 2.65” (6.75 cm) CGD touchscreen
Procesor 500 MHz
Capacitate memorie 1 GB
Conectivitate USB 2.0; 1 Host USB; 1 Ethernet; 1 Wireless 802.11b/g/n; 1 RJ-11 fax
Sistem de operare Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP; Mac OS X v 10.6, v 10.7, v 10.8 or v 10.9; Linux
Alte specificatii HP ePrint, Apple AirPrint, Wireless direct printing
Consum de energie 25 W

 

Garantie

Garantie comerciala 2 ani persoane fizice / 1 an persoane juridice
Garantie de conformitate 2 ani

 

Altele

Dimensiuni (L x A x I cm) 46.185 x 38.765 x 22.4
Culoare Negru
Greutate (kg) 8

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

 1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
 2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review (uri)