Whatsapp

Markere Permanent

La DPAP gasesti o gama larga de markere, de la modelul permanent la modelul pentru whiteboard sau pentru CD-uri, ideale pentru prezentarea ideilor tale. Descopera mai jos toate modelele de marker disponibile la DPAP.

Aici gasesti o gama foarte variata de markere

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Un marker este acel instrument de scris care te ajuta sa nu pierzi niciodata din vedere esentialul, perfect pentru birou sau pentru studenti si elevi.

Whiteboard-urile si flipchart-urile au nevoie de instrumente de scris special create pentru aceste materiale. Este recomandat ca pentru scrierea pe aceste suprafete sa folosim maerkere speciale pentru whiteboard si flipchart pentru a nu le deteriora.

Tipuri de markere

Varianta permanenta: contine cerneala permanenta pe baza de alcool, cu uscare rapida, fara miros, rezistenta la apa si lumina. Ideal pentru scriere permanenta pe orice tip de suprafata - metal, lemn, sticla, plastic, hartie, etc. Cerneala este rezistenta la apa, translucida, cu urma bine conturata si nu poate fi stearsa decat cu alcool.

Varianta non-permanenta: cerneala poate fi stearsa cu o bucata de textila umeda sau cu buretele de whiteboard.
Oricand ai nevoie de markere, ai grija ca cele alese sa corespunda nevoilor tale de a scrie, sublinia sau colora, sa poata fi sterse cu usurinta sau sa persiste definitiv pe o suprafata.

O alta caracteristica pe care o au si la care trebuie sa fii atent este dimensiunea varfului. In functie de grosimea pe care doresti sa o aiba scrisul si de tipul de suprafata pe care se va scrie, poti alege dintre un model cu varf de la 0.4 mm si pana la dimensiunea de varf de 3 mm.

Alege acum din oferta noastra un marker sau un set pentru biroul tau sau pentru acasa

In aceasta categorie iti punem la dispozitie markere de cea mai buna calitate, de la producatori precum BIC, Sharpie, Pelikan, Stabilo, si nu numai.

Permanent sau non-permanent, negru sau in culori aprinse, la DPAP gasesti produsul ideal pentru nevoile tale.

Garantat, cel mai bun pret, cu livrare gratis, a doua zi, si posibilitate de retur in 30 de Zile.

Dimensiuni de varf disponibile:

● 0,4 mm

● 0,6 mm

● 0,8 mm

● 1 mm

● 2,5 mm

● 3 mm

Diverse culori.
Modele permanente si non-permanente.

 

Citeste si articolul despre markere pe blogul DPAP, 9to6: 

https://www.dpap.ro/blog/noteaza-si-retine-esentialul-cu-ajutorul-unui-marker/

 marker