TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
Imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro P1102w (CE658A), A4, USB, Wi-Fi
Marca produsului : HP
Acest produs nu mai face parte din oferta DPAP
De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare
HP Bonus Club

Descriere

Imprimare wireless accesibila, partajata, cu HP LaserJet, practic de oriunde, de acasa sau de la birou[1]. Cuplati si imprimati cu HP Smart Install – nu este necesar CD[3]. Imprimanta laser cea mai eficienta din punct de vedere energetic de pe planeta[12] va ajuta sa economisiti bani si resurse. Una din cele mai eficiente din punct de vedere energetic imprimante laser de pe planeta[1] – ideala pentru utilizatorii din firme care doresc un echipament LaserJet convenabil si posibilitatea de a imprima wireless[2] si de la dispozitive mobile utilizand HP ePrint[3], ePrint Wireless direct[4] si AirPrint™[5].


Caracteristici

Ramaneti productiv cu imprimarea wireless accesibila[2] si mobilitatea impresionanta.

- Cuplati imprimanta la retea fara cabluri suplimentare si o accesati practic de oriunde, de acasa sau de la birou, utilizand conectivitatea wireless 802.11 b/g/n[2].

- Imprimati aproape de oriunde si ramaneti productiv in miscare cu HP ePrint[3].

- Trimiteti fisiere de la un telefon inteligent care este activat wireless sau de la alte dispozitive activate la Internet direct la imprimanta dvs. utilizand imprimarea HP ePrint Wireless direct[2],[4].

- Imprimati wireless de la iPad®, iPhone® si iPod touch® cu AirPrint™[5].Beneficiati de imprimarea simpla si fiabila HP LaserJet.

- Instalati intr-o clipa – nu este necesar CD cu HP Smart Install[6].

- Configurati si incepeti sa imprimati imediat, datorita unui panou de control intuitiv si simplu de utilizat care are indicatoare luminoase cu LED-uri.

- Imprimati documente rapid, cu pana la 18 ppm in format A4 si obtineti prima pagina in numai 8,5 secunde din Modul economic (Auto-Off), datorita tehnologiei Instant-on.

- Imprimati pe o mare varietate de tipuri de suporturi, inclusiv pe carton, folii transparente, etichete si plicuri, utilizand tava pentru 150 de coli de hartie si fanta de alimentare prioritara pentru 10 coli[7].Reduceti impactul asupra mediului cu una dintre cele mai eficiente imprimante din punct de vedere energetic[1] de pe planeta.

- Economisiti energie datorita tehnologiei HP Auto-On/Auto-Off[8], care sesizeaza activitatea dvs. de imprimare, pornind si oprind automat imprimanta.

- Reduceti hartia irosita imprimand numai continutul pe care il doriti, utilizand HP Smart Print[9]. HP Smart Print ofera pagini Web mai usor de utilizat prin imprimarea paginilor Web fara margini trunchiate si pagini goale.

- Economisiti spatiu cu o imprimanta ultracompacta care are un design subtire, industrial.

- HP va ajuta sa reduceti impactul asupra mediului avand mai putin ambalaj, plus reciclarea gratuita a cartuselor prin HP Planet Partners[10].Creati imprimate de calitate profesionala, la preturi economice.

- Obtineti o calitate imbunatatita a imprimarii cu HP FastRes 1200[11] care produce fisiere de imprimare mai mici, text citet si bine conturat, tonuri uniforme, imagini clare si imagini omogene pentru afaceri.

- Validati cartusul achizitionat ca si consumabil HP original pentru a asigura performante superioare si fiabilitate. Descarcati software-ul HP Cartridge Authentication pentru a evita utilizarea accidentala a cartuselor contrafacute.

- Cand este momentul sa inlocuiti un cartus de toner, achizitionati cartuse HP originale cu doar cateva clicuri utilizand HP SureSupply[12].[1] Energie consumata bazata pe rezultate ale masurarii consumului tipic de energie (TEC) care se gasesc la www.energystar.gov, www.eu-energystar.org si fisele de date publicate ale producatorilor pentru imprimante cu laser monocrome si color incepand cu ianuarie 2012. Configuratia individuala si utilizarea produselor va afecta consumul de energie.
[2] Imprimarea wireless este disponibila numai la P1102w. Performanta comunicatiei wireless depinde de mediul fizic si de distanta pana la punctul de acces.
[3] Necesita o conexiune la Internet pentru imprimanta. Caracteristica functioneaza cu orice dispozitiv conectat cu capabilitate de Internet si de e-mail. Necesita inregistrarea contului pentru servicii Web HP. Duratele de imprimare pot varia.
[4] Dispozitivul mobil trebuie sa fie activat wireless. Imprimanta trebuie sa fie activata HP ePrint. Caracteristica poate sa necesite un driver sau aplicatii, care sunt disponibile pentru descarcare la www.hp.com/go/eprintcenter. Imprimarea HP ePrint Wireless direct si conectivitatea wireless incorporata sunt disponibile numai la HP LaserJet Pro P1102w.
[5] Accepta dispozitive iOS 4.2 (iPad, iPhone 4, iPhone 3GS si iPod touch din generatia a 3-a si a 4-a) care accepta multitasking. Dispozitivele iOS 4.2 necesita o conexiune de retea wireless 802.11, iar imprimanta cu capabilitate AirPrint poate fi conectata wireless sau prin Ethernet. AirPrint si sigla AirPrint sunt marci comerciale ale Apple Inc. iPad, iPhone si iPod touch sunt marci comerciale ale Apple Inc., inregistrate in SUA si in alte tari/regiuni.
[6] HP Smart Install functioneaza numai cu Windows®, atat pentru conexiuni USB cat si de retea.
[7] Fanta de alimentare prioritara pentru 10 coli este disponibila numai la P1102w.
[8] Capabilitatile HP Auto-On si Auto-Off depind de imprimanta si de setari.
[9] Accepta Microsoft® Internet Explorer 7.0, 8.0 si 9.0, precum si versiunile de Firefox de la 3.5 pana la 5.01.
[10] Disponibilitatea programului variaza. Returnarea si reciclarea cartuselor HP este disponibila in prezent in peste 50 de tari/regiuni si teritorii din intreaga lume prin programul HP Planet Partners. Pentru mai multe informatii sau pentru a solicita plicuri si cutii de colectare masiva pentru returnare, vizitati www.hp.com/recycle
[11] HP FastRes 1200 asigura cea mai buna setare a calitatii imprimarii pentru acest dispozitiv. Pentru imprimare rapida, alegeti HP FastRes 600.
[12] Caracteristicile si disponibilitatea programului pot varia in functie de tara/regiune.CARACTERISTICI GENERALE
Tehnologie tiparire
Laser
Format
A4
Interfata
USB, Wireless
Ciclu lunar
Pana la 5000 pagini
Alimentare hirtie
10 coli alimentare cu prioritate, 150 coli
Tava iesire (coli)
100
PRINTARE
Mod tiparire
Monocrom
Dimensiuni printare
A4, A5, A6, B5, C5, Carte postala, DL
Viteza printare alb/negru
18
Rezolutie printare (dpi)
600 x 600
Duplex
Manual
Prima pagina (s)
8.5
CONSUMABILE
Toner
Toner negru HP 85A (CE285A) - 1600 pagini
INFORMATII SUPLIMENTARE
Sistem de operare
Windows Server 2003, 2008 / XP / Vista / 7; Mac OS X, Linux
Putere consumata (W)
370
Alte specificatii
Memorie: 8MB, Procesor: 266 MHz, HP ePrint, Apple AirPrint, Wi-Fi Direct
GARANTIE
Garantie comerciala
2 ani persoane fizice / 1 an persoane juridice
Garantie de conformitate
2 ani
ALTELE
Dimensiuni (W x D x H cm)
34.9 x 23.8 x 19.6
Culoare
Negru
Greutate (kg)
5.3

Specificatii tehnice

.

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review (uri)