Whatsapp

Hartie colorata Buttercup

In aceasta categorie vei gasi hartie colorata in doua variante de grosime si o gama larga de culori disponibile.

Descopera mai jos oferta de hartie colorata de la DPAP, pentru arhivarea si prioritizarea documentelor tale, dar si pentru activitati handmade.

 • Hartie colorata A4, buttercup, 80 g/mp, 500 coli, XEROX Symphony

  39.99 lei cu TVA
  33.61 lei fara TVA
          
  Cantitate Discount
  35%
  57%
  1010%
   
 • Hartie colorata A4, buttercup, 160 g/mp, 250 coli, XEROX Symphony

  39.99 lei cu TVA
  33.61 lei fara TVA
          
  Cantitate Discount
  35%
  57%
  1010%
   

Daca doresti ca mesajele tale sa fie observate inaintea tuturor celorlalte, scrie sau tipareste pe hartie colorata. Ideala pentru o comunicare mai clară, eficientă și interactivă, acest tip te ajuta sa organizezi si sa prioritizezi fluxul de documente al companiei.

In plus, poate fi utilizata si pentru diverse activitati relaxante si educative, cum este tehnica Origami. Un hobby accesibil, care nu necesita alte instrumente in afara de acest produs, Origami poate sta la baza activitatilor educative pentru copii sau chiar a unor proiecte de teambuilding pentru angajati. Achizitioneaza hartie colorata pentru a crea forme in nuantele dorite.

De la profesionisti, la studenti si chiar copii mici, hartia colorata este versatila si practica in orice situatie. Folosita pentru brosuri, pliante, prezentari si pentru realizarea de decoratiuni, este ideală pentru dezvoltarea creativitatatii si dexteritatii.

Disponibila in dimensiuni si grosimi variate, potrivite pentru toate modelele de imprimante, de tip laser, inkjet sau copiatoare, acest tip este utilizat printarea de facturi, pliante, felicitari, dar si pentru proiecte handmade ale angajatilor.

Daca doresti ca mesajele tale sa fie observate inaintea tuturor celorlalte, alege hartie colorata disponibila pe DPAP

Iti punem la dispozitie variante in gramaje, dimensiuni si culori diverse, de la producatori precum XEROX, Pigna sau Rainbow.

Hartie colorata in format A4 sau A3, cu peste 15 variante de culoare disponibile, ideala la birou, pentru uz didactic, sau pentru hobby-ul tau.

Garantat, cel mai bun pret, cu livrare gratis, a doua zi, si posibilitate de retur in 30 de Zile.

Grosimi disponibile (grame/mp):

● 80;

● 160.

● 100;

● 120;

● 140.

Variante ambalare:

● 40 coli/top;

● 250 coli/top;

● 500 coli/top.

hartie colorata