Pentru fiecare comanda de minim 1000 de lei (TVA inclus) va oferim CADOU o Cutie de Măști

Hartie A4 B+

In aceasta categorie gasesti hartie A4 potrivita pentru toate activitatile tale, de acasa sau la birou, de la tiparire si copiere la scris si alte activitati manuale. Descopera mai jos toata gama de hartie A4 disponibila la DPAP. 

Alege si tu hartie A4 de aici si profita de cele mai bune oferte

 • Hartie A4, 80 g/mp, 500 coli/top, XEROX Digital

  19.99 lei cu TVA
  16.80 lei fara TVA
             
  Cantitate Discount
  105%
  257%
  5010%
  10015%
   

Imagineaza-ti cum ar arata lumea fara hartie si iti poti da seama imediat de importanta acesteia si de impactul pe care l-a avut asupra omenirii.

Astazi, Hartia A4 este produsul cel mai des folosit de catre companii. Indiferent de domeniul de activitate, situatiile, mail-urile, scrisorile sau documentele de orice tip necesita a fi tiparite. O hartie ieftina acopera nevoile de baza pentru print-urile zilnice si documentele care urmeaza sa fie citite sau distribuite intr-un format fizic.

Pentru documentele distribuite intre departamente sau intre colaboratorii companiei iti recomandam o varianta de harti calitativa, cu un grad de alb ridicat si o clasa superioara. Aceasta garanteaza print-uri impecabile de fiecare data, iar contrastul rezultat da un aspect mult mai placut documentului.

Dimensiunea de hartie A4 poate fi folosita si pentru a tipari diverse materiale de marketing, flyere, cataloage, brosuri color.

Pentru aceste tipuri de tiparituri si pentru un impact mai puternic care sa vina impreuna cu mesajul materialului este nevoie de cateva caracteristici speciale, si anume hartia sa fie mai groasa, de la 120 grame/mp pana la 300 grame/mp, lucioasa sau mata in functie de preferinte.

Hartia A4 se potriveste perfect nevoilor tale de zi cu zi, si este alegerea potrivita pentru acele momente cand ai nevoie ca totul sa functioneze fara probleme, asa cum ai planificat.
Cu gama de hartie A4 de cea mai buna calitate disponibila la DPAP, sporesti performantele si fiabilitatea imprimantei tale, tiparesti cu o definitie perfecta, chiar si in culori, fara curbare sau blocare in imprimanta, economisind timp, bani si stres.

Aici gasesti cea mai variata gama

Alege acum din gama de hartie pusa la dispozitie pe platforma DPAP. Aici gasesti o gama variata de hartie A4, de cea mai buna calitate, de la producatori precum Xerox, Sky, Navigator, Multicopy, HP si nu numai.

Garantat, cel mai bun pret, cu livrare gratis, a doua zi, si posibilitate de retur in 30 de Zile.

Grosimi Hartie A4 (grame/mp): 

● 80
● 90
● 100
● 120
● 140
● 160
● 170
● 200
● 210
● 220
● 250
● 280
● 300

Citeste articolele despre Hartie pe blogul DPAP - 9 to 6  

 https://www.dpap.ro/blog/cum-aleg-hartia/

https://www.dpap.ro/blog/cum-alegi-hartia-potrivita/

https://www.dpap.ro/blog/hartie-despre-luminozitatea-ei/

https://www.dpap.ro/blog/hartie-a4-grad-de-alb/

https://www.dpap.ro/blog/mituri-despre-hartie-fabricarea-hartiei-distruge-padurile/

https://www.dpap.ro/blog/hartie-si-mituri-fabricarea-hartiei-consuma-multa-energie/

hartie a4