Whatsapp

Ecusoane FELLOWES

La DPAP gasesti orice ecuson, in diferite forme si marimi, cu diverse sisteme de prindere, suporturi, disponibile intr-o gama variata de materiale si culori. Este recomandata utilizarea acestuia in cadrul intalnirilor de afaceri sau ca o eticheta eleganta pentru prezentare.

In aceasta categorie regasesti o gama variata de ecusoane, produse ce sunt ideale mai ales in activitatile care implica interactiunea directa cu publicul

Un ecuson este de fapt o forma de legitimare, utila la locul de munca, la conferinte, in scoli sau in institutii publice.
Indiferent de material si de tipul de prindere, acestea trebuie să inspire profesionalism, să fie lizibile și să prezinte clar elementele de identitate.

In cazul conferintelor, acestea sunt una din cele mai puternice arme pentru a crea o conexiune intre participanti. Poate parea un detaliu marunt, neimportant, dar acestea sunt unul dintre elementele cheie in organizarea unui astfel de eveniment. Fie ca e vorba de o conferinta, o intalnire cu un numar mare de angajati, sau chiar un cerc mai restrans, aceste produse sunt esentiale pentru a usura interactiunea dintre oameni. Un strain va fi mai usor de abordat atunci cand ii poti citi numele, ocupatia sau compania pe care o reprezinta.

Practic sunt placute din metal sau plastic pentru afisarea datelor despre persoanele ce le poarta, cum ar fi numele si prenumele, profesia, functia sau numele companiei. Pentru vizibilitatea datelor de pe ecuson, este recomandat ca numele si celelalte date de identitate sa fie tiparite sau scrise clar, cu majuscule.

Cel mai intrebuintat tip de ecuson este cel din plastic, practic si usor de realizat, la preturi accesibile

Ecusoanele pot fi verticale sau orizontale, cu sisteme de prindere diverse, de la snur textil sau lant metalic, la clips din plastic/metal sau ac de prindere. Alege tipul de produs care se potriveste cel mai bine nevoilor tale din gama variata de ecusoane pe care ai la dispozitie aici.

Alege acum un produs potrivit pentru imaginea companiei tale din optiunile puse la dispozitie pe platforma DPAP

In aceasta categoria gasesti modele verticale, orizontale, cu ac sau cu clips, precum si snur textil sau lantisor metalic pentru acestea.
Garantat, cel mai bun pret, cu livrare gratis, a doua zi, si posibilitate de retur in 30 de Zile.

 

Citeste articolele despre Whiteboard pe blogul DPAP - 9 to 6

https://www.dpap.ro/blog/despre-ecuson/

 ecuson