TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 200 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.

There are no products matching the selection.

DPAP iti ofera Cosuri Cadou de CRACIUN tematice
Poti sa le faci cadou prietenilor, familiei sau colegilor. Cosurile vin sub diferite forme de ambalare, ele fiind insotite de diferite tipuri de bauturi alcoolice precum, Cabernet Sauvignon, Casa Domneasca, Crama Urlati, Irish Whiskey Cream, atent asortate cu un Panettone italienesc sau un cozonac traditional romanesc si multe alte delicatese care iti vor surprinde oamenii dragi carora le vei face acest cadou.
In oferta DPAP, vei gasi Cosuri Cadou calitate Premium cat si Cosuri Cadou cu un pret redus, astfel iti poti permite sa cumperi cate un cos colegilor de birou cat si unul Premium pentru seful tau.
Urmareste zilnic ofertele DPAP, poate chiar astazi Cosul Cadou preferat de tine este redus.