De ce sa devii partener
DPAP Corporate?

Pentru ca vei gestiona toate achizitiile
companiei dintr-un singur loc cu
100% control asupra costurilor
Doresc Întalnire
Singura platforma de achizitii din Romania
dedicata companiilor.
“Cea mai buna analogie pe care o pot face pentru a explica ce inseamna DPAP este Jarvis al lui Iron Man. Sunt pentru companii ce este Jarvis (acronimul de la ”Just A Rather Very Intelligent System”) pentru Iron Man. La fel ca acest sistem, DPAP actioneaza ca o inteligenta artificiala care acumuleaza informatii despre si din jurul companiei, centralizeaza, analizeaza si ofera solutia optima pentru diversele obiective ale companiei client.”
- wall-street.ro
Doresc Întalnire

Flexibili

Cu actionariat 100% Romanesc, flexibilitatea financiara este pro dezvoltarii unui parteneriat de lunga durata.

2 Consultanti

Intodeauna vei fi asistat de 2 consultanti DPAP. Unul disponibil imediat la telefon si unul mobil de tip concierge.

One Stop Shop

Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.

Best Deal

Datorita volumului foarte mare de clienti, am reusit sa facem volumele necesare astfel incat clientul DPAP sa beneficieze intodeauna de cele mai bune cotatii

Experti

Experienta de 18 ani ne-a invatat ca un singur om nu poate avea expertiza pe toate domeniile. Dar o companie poate avea cate un departament specializat pe fiecare domeniu in parte.

Corporate

Vei primi acces la o platforma corporate care te va ajuta sa tii toate costurile sub control si sa gestionezi consumul fiecarui departament sau locatie in parte.
Doresc Întalnire

35,000+
Companii au deja incredere
in solutiile noastre

Doresc Întalnire

Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile. Aflati mai multe x