DPAP.ro Presents

Regândirea locului de muncă

Pe măsură ce din ce în ce mai multe business-uri se adaptează la condițiile actuale și urmează recomandările de funcționare a CDC, angajații își arată îngrijorările despre riscurile la care se expun la birou. Un studiu recent pe un eșantion de 3100 de oameni din diverse industrii arată care sunt cele mai mari așteptări și îngrijorări din acestă etapă a companiilor

Așteptări

În timp ce practicile de distanțare socială ajută foarte mult, studiul arată că aproape 85% din angajați sunt de părere că angajatorul ar trebui să investească mai mult în îmbunătățirea siguranței lor la locul de muncă.

Aceste investiții includ limitarea orelor de muncă pentru a minimiza prezența oamenilor într-o singură încăpere și adăugarea separatoarele între angajați și clienți.

Aproape 20% din angajați au afirmat că nu se vor întoarce la locul de muncă dacă toate măsurile de siguranță nu sunt îndeplinite. Printre aceste măsuri se află și accesul rapid la:
1. Produse de curățenie
2. Dezinfectant de mâini
3. Echipament de protecție (măști și mănuși)

Cea mai mare îngrijorare este însă că colegii nu vor respecta măsurile de siguranță necesară. De aceea este necesar să avem mesaje afișate peste tot la locul de muncă precum ”Păstrează distanța de 2m” și ghidul de ”Măsuri de prevenție Covid-19”

Top 5 locații care trebuiesc dezinfectate regulat la birou:

1. Toaletele
2. Zona de Print și Copy
3. Camerele de pauză sau masă
4. Camerele de conferință
5. Liftul și holul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *