DPAP.ro Presents

Dovada ca produsele de papetarie sunt practice si in afara biroului

Credeai că nu există vreun motiv pentru care să ai și acasă produse de papetărie? Crede-ne, nici nu ai nevoie de un birou, cu obiectele de papetărie potrivite poți organiza și eficientiza absolut orice.

Scapă de lucrurile care nu îți sunt necesare. Fii creativ cu spațiul pe care îl ai la dispoziție și fă ordine în documente. Vei vedea cum, dintr-o dată, găsești totul la locul potrivit, atunci când ai nevoie, fără să mai pierzi timp căutând prin toată casa.

papetărie

Depozitează tot ce în plus

Păstrează la îndemână doar acele produse de papetărie de care ai nevoie frecvent. Toate celelalte pot fi depozitate într-un loc ușor accesibil la nevoie, dar unde să nu îți stea în cale.

papetărie

Profită de soluții de depozitare și arhivare eficiente

Suporturile cu sertare sunt cel mai bun prieten al tău atunci când vine vorba de depozitarea documentelor și a altor obiecte de papetărie. Cu accesoriile potrivite, un cabinet cu sertare, un dulap de arhivare sau un rollbox pot ascunde toate mărunțișurile care până acum zăceau aruncate pe birou.

Trebuie doar să deschizi un sertar și vei găsi toate instrumentele de scris în suport, documentele în tăvițe, dosarele suspendate pe șină.

Pe spațiul de lucru nu ar trebui să rămână decât un mic organizator sau o tăviță de documente, și acele documente cu care lucrezi în acel moment. Biroul tău va avea astfel un stil minimalist, ideal pentru productivitate și eficiență sporite.

Cu gama largă de produse de papetărie și birotică existente în prezent, lipsa organizării spațiului de muncă nu poate avea scuze.

Papetărie, în alt fel

Spuneam că obiectele de papetărie pot fi extrem de utile și acasă, și în afara spațiului de muncă. Cum?

Un biblioraft este perfect pentru arhivarea documentelor personale. Tăvițele de depozitare pot păstra și ochelarii de soare sau cheile de la intrare. În suportul vertical poți să păstrezi ondulatorul și placa de păr.

Etichetele adezive pot marca alimentele și recipientele din bucătărie, în timp ce post-it-urile sunt perfecte pentru mesaje lăsate pe ușa frigiderului.

Iar pe un panou de plută sau chiar un simplu clipboard suspendat, poți avea mereu la vedere to-do-list -ul săptămânal sau lista de cumpărături.

Te-am convins?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *