DPAP.ro Presents

Notează și reține esențialul cu ajutorul unui marker

Un marker te va ajuta să nu pierzi niciodată din vedere esențialul,  fiind perfect pentru birou, pentru acasă sau pentru studenți și elevi.

Whiteboard-urile și flipchart-urile au nevoie de instrumente de scris special create pentru ele. Este recomandat ca pentru scrierea pe aceste suprafețe să folosim markere speciale pentru whiteboard și flipchart, pentru a nu le deteriora.

Mitul Urban Legat De Angajati

Tipuri de markere

 Varianta permanentă:

Conține cerneală permanentă pe bază de alcool, cu uscare rapidă, fără miros, rezistentă la apă și lumină. Ideal pentru scriere permanentă pe orice tip de suprafață – metal, lemn,  sticlă, plastic, hârtie, etc. Cerneala dintr-un marker permanent este rezistentă la apă, translucidă, cu urme bine conturate și nu poate fi ștearsă decât cu alcool.

marker

Varianta non-permanentă:

Cerneala poate fi ștearsă cu o bucată de material textil umedă sau cu buretele de whiteboard. Înainte de a scrie pe orice tip de suprafață, asigură-te că folosești, într-adevăr, un marker non-permanent, altfel îți va fi foarte greu sa îndepărtezi cerneala permanentă.

O alta caracteristică a unui marker la care trebuie să fii atent este dimensiunea vârfului. În funcție de grosimea pe care dorești să o aibă scrisul și de tipul de suprafață pe care se va scrie, poți alege dintre un marker cu vârf de la 0.4 mm și până la dimensiunea de vârf de 3 mm.

Atunci când alegi un marker, nu te orienta doar după culoare. Ai grijă ca cele alese să corespundă nevoilor tale de a scrie, sublinia sau colora, să poată fi șterse cu ușurință sau să persiste definitiv pe o suprafață.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *