DPAP.ro Presents

Etichete autoadezive – practice în orice situație

Ușor de utilizat și aplicat, etichete autoadezive îți vor fi utile la marcarea produselor, a documentelor sau a bibliorafturilor. Sunt ușor de folosit, de tipărit și de aplicat, și ar trebui să fie un produs nelipsit atât acasă, cât și în birouri și retail.

etichete

invenția artiștilor

Etichetele autoadezive datează încă de la începutul secolului al XIX-lea, când artiștii europeni au încercat să lipească etichete colorate pe produse, sperând că acestea vor atrage cumpărători.

Încă de pe atunci, succesul obținut prin folosirea acestor etichete a fost incontestabil, iar astăzi, în societatea noastră condusă de tehnologie, ele au rămas un instrument indispensabil atât pentru aranjarea practică a documentelor, corespondenței, coletelor în companii, etichetarea în comerț, cât și pentru uz casnic, cutii sau mâncare.

etichete autoadezive

Marcarea produselor cât și a bibliorafturilor este o metoda ușoara de a menține un spațiu de lucru organizat și a avea tot timpul la îndemâna obiectele și documentele esențiale, ușor de identificat.

Ușurează viața de zi cu zi

Folosește etichete autoadezive, ele sunt un produs practic și pot fi o salvare în multe situații. De la marcarea cu etichete a produselor, la lipirea pe plicuri sau colete, sigilarea și etanșarea recipientelor și a cutiilor.

etichete autoadezive

Fără a avea nevoie de un program special, poți tipări special pe etichete prin template-urile din programul Microsoft Office Word și le poți printa foarte ușor. Acest tip de etichete poate fi folosit în orice fel de imprimante – laser, inkjet sau copiatoare.

Etichetele autoadezive sunt extrem de versatile, recomandate atât pentru uz casnic și manual, cât și pentru utilizare comercială.

Acasă, poți marca borcanele și conservele, iar la birou poți folosi etichete autoadezive pentru expedierea plicurilor către parteneri și colaboratori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *