DPAP.ro Presents

Cum alegi un distrugator de documente?

Cum alegi distrugatorul de documente potrivit?

Fie ca vrei sa-ti protejezi datele personale sau ale business-ului tau, fie ca vrei sa te conformezi legilor pentru protectia datelor confidentiale sau pur si simplu vrei sa elimini din dezordinea generata de colile nefolosite, un distrugator de documente este alegerea ideala. In alegerea distrugatorului potrivit trebuie sa tii cont de cativa factori cheie.

Sunt 3 intrebari simple pe care trebuie sa ti le pui atunci cand alegi distrugatorul care va satisface toate nevoile tale.

1. Unde va fi folosit distrugatorul?

2. Ce nivel de securitate trebuie sa aiba?

3. Ce alte functii ale distrugatorului iti vor face viata mai usoara?

Distrugatoare Fellowes Gama Completa la Depozitul de Papetarie

1. Unde va fi folosit distrugatorul?
Distrugatoarele pot fi folosite in toate mediile, fie acasa, fie la birou. Trebuie sa te gandesti la numarul de persoane care vor folosi distrugatorul si cat de multa hartie trebuie sa distruga in acelasi timp.

Timpul de functionare reprezinta durata in care distruge continuu hartie pana la urmatorul ciclu de racire. In birouri mari, cu multi utilizatori, este posibil sa ai nevoie de un distrugator care poate distruge continuu. Pentru acasa sau birouri de dimensiuni mai mici, distrugerea este mai putin frecventa, iar distrugatorul trebuie sa ruleze continuu pentru doar cateva minute. Capacitatea distrugatorului reprezinta numarul de coli pe care le poti distruge simultan. Cu cat este mai mare, cu atat mai repede poti distruge un numar mare de coli.

Fellowes si Depozitul de Papetarie iti ofera o varietate larga de distrugatoare: strip-cut, cross-cut sau micro-cut. Practic, poti alege un distrugator pentru orice nevoie ai avea: distrugatoare pentru acasa si birouri mici, distrugatoare pentru birouri mari sau distrugatoare cu nivel de securitate crescut pentru documente confidentiale. Distrugatoarele cu functia autofeed iti ofera functii automate de distrugere.

2. Ce nivel de securitate este necesar?
Nevoile de securitate depind de sensibilitatea informatiilor continute de documentele pe care le distrugi. Nivelul de securitate se masoara in niveluri DIN. Cu cat este mai mare nivelul DIN cu atat este mai mic nivelul particulei distruse, deci protectia impotriva furtului de informatie sau identitate.
Alege nivelul de securitate
Un distrugator strip-cut ofera protectia de baza taiand fiecare coala A4 in aproximativ 36 de fasii. Un distrugator cross-cut ofera o protectie mai mare datorita particulelor de tip confetti, orice informatie devenind dificil de reprodus.

Pentru documentele confidentiale, un distrugator micro-cut ofera protectie superioara, distrugand o coala A4 in peste 2000 de particule, face imposibil orice furt de identitate sau informatie. Fellowes ofera si distrugatoare cu nivel de securitate DIN 5 si 6. Acestea ofera un nivel de securitate foarte ridicat pentru cele mai confidentiale documente (ex: standarde guvernamentale).

3. Ce alte functii ale distrugatorului iti vor face viata mai usoara?
Dupa ce alegi functiile de baza pentru utilizare si cerintele de securitate, poti cauta functiile inovative care fac experienta de distrugere mult mai usoara, mai rapida si in siguranta. Functiile inovative Fellowes adauga protectie impotriva blocarii colilor, frustrarea numarul 1 a consumatorilor, precum si functii de siguranta.
Functii Paper Jam
Tehnologia Fellowes 100% anti-blocare este o functie unica care nu doar ca elimina blocarea colilor, dar mareste viteza in cazul distrugerilor dificile. O alta functie anti-blocare este Jam Blocker care opreste distrugatorul inainte ca acesta sa se blocheze.
Functii Paper Jam
Functii de siguranta
Distrugatoarele Fellowes ofera functii de siguranta variate, de la Safety-Lock, la functii mai avansate precum Fellowes SafeSense, care opreste automat distrugatorul atunci cand atingi fanta de introducere a hartiilor.
Functii de Siguranta
Functii de economisire energie
Distrugatoarele Fellowes ofera doua functii pentru economisirea energiei. Cea de baza, Auto-Shut Off, opreste distrugatorul dupa jumatate de ora de inactivitate, iar Energy Savings System reduce consumul de energie in mod inteligent si opreste distrugatorul dupa lungi perioade de inactivitate.
Functie de economisire energie
Alte functii folositoare
Cand vine vorba de distrugerea documentelor in birouri deschise, Fellowes ofera functia SilentShred, adica cicluri de distrugere foarte silentioase. Functia Auto-Oil poate fi gasita la distrugatoarele cross-cut, aceasta lubrifiaza cutitele distrugatorului, extinzand astfel durata de viata a distrugatorului.
Alte functii folositoare
Ce alte materiale vei distruge regulat?
Ultimul criteriu important de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un distrugator este ce materiale, pe langa hartie, vei distruge in mod regulat. Distrugatoarele Fellowes pot distruge si alte materiale precum capsele, clipsurile, cartile de credit si CD-uri.
Distruge orice material
Cu drag,
Echipa Depozitul de Papetarie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *