DPAP.ro Presents

Pe internet, sursele de informații despre industrie, știri și sfaturi sunt la îndemână – dar de unde știi care merită citite? Iată cele mai importante bloguri de afaceri la care fiecare antreprenor ar trebui să rămână actualizat.

 

1. Mashable
Cu un amestec de știri de ultimă oră, articole de opinie care provoacă gânduri și o mică doză de meme și umor pe internet, Mashable (în special Mashable Business) este un ghișeu unic pentru orice antreprenor online. Îl verificăm în fiecare dimineață pentru a obține doza noastră zilnică de ceea ce este în tendințe în lumea digitală. Încercați doar să nu vă lăsați distras de toate piesele distractive de tip „watercooler” din bara laterală – rămâneți la porțiunea de afaceri a blogului.

 

2. Fast Company
Blogul Fast Company nu este doar incredibil de atrăgător din punct de vedere vizual, ci și din punct de vedere mental. Articolele sale creative, convingătoare și studiile de caz sunt modalități minunate de a învăța despre antreprenoriat, design, tendințe tehnologice, influențe din industrie și multe altele.

 

3. Forbes: Entrepreneurs
Forbes se descrie ca „o sursă de top pentru știri de afaceri și informații financiare de încredere”, iar secțiunea Antreprenori a Forbes este o sursă principală de știri de afaceri și informații financiare de încredere pentru – ați ghicit – antreprenori și proprietarii de afaceri mici. Odată ce treci de ecranele pop-up enervante, blogul lor are conținut de cea mai bună calitate.

 

4. TechCrunch
Acest site distractiv se referă la urmărirea startup-urilor, a noilor tehnologii, a produselor de internet și, bineînțeles, a știrilor de ultimă oră din lumea tehnologiei și a afacerilor. TechCrunch este deosebit de valoros pentru antreprenorii din spațiul gadget și tehnologie, sau pentru oricine este entuziasmat de aceste subiecte. De asemenea, ei lansează evenimente interesante pe tot parcursul anului.

 

5. VentureBeat
VentureBeat este o resursă excelentă pentru toate lucrurile tehnologice. Este deosebit de bun pentru a oferi o perspectivă asupra modului în care cele mai recente evoluții din industrie vă afectează viața și afacerea. Nu se concentrează pe nicio industrie anume și este grozav pentru aproape orice antreprenor sau proprietar de afaceri mici.

 

6. Chris Brogan
Chris este un alt autor și scriitor care deține un nivel ridicat de expertiză în marketing și vorbește frecvent pe rețelele de socializare. Datorită vocii sale foarte conversaționale de scriitor și opiniilor unice, blogul său este o încântare. De asemenea, postează un număr destul de mare de selfie-uri.

 

7. Duct Tape Marketing
Toată lumea știe că banda adezivă este super utilă în aproape orice situație, iar blogul Duct Tape Marketing nu este diferit. Bucurați-vă de postări ale invitaților de la tot felul de experți în afaceri și marketing, precum și de o bibliotecă mare de cărți electronice gratuite.

 

8. Marketing Profs: Small Business
Marketing Profs este lider în industrie când vine vorba de bloguri de marketing, iar secțiunea lor de afaceri mici este deosebit de utilă pentru orice antreprenor. Dacă vei căuta sfaturi, trucuri și strategii de succes pentru IMM-uri, acesta este blogul pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *