DPAP.ro Presents

Cafeaua de (la) serviciu: avantaje psihologice si sociale

Cafeaua, lichid necesar, devenit in sociatatea actuala un rau necesar.

Cafeaua ne ajuta sa ne trezim dimineata si ne motiveaza sa nu amanam alarma, reusind astfel sa ajungem in timp la serviciu. Iar in timpul programului de munca, efectele pozitive ale acesteia sunt mult mai mari, facand cafeaua gratuita o modalitate de crestere a productivitatii, ce ar trebui implementata de orice companie. Mai jos poti gasi o lista cu exemple ale modului in care cafeaua afecteaza pozitiv productivitatea, dar si cu variantele cele mai atractive pentru companii.

 Stimularea activitatii

In cadrul orelor lungi la birou, in care timpul pare ca se dilata, este nevoie ca fiecare angajat sa isi pastreze concentrarea, rezistand in fata oboselii iminente. Asadar, prin cafeaua gratuita oferita angajatilor, acestia vor reusi sa isi indeplineasca  sarcinile, in ciuda programului obositor.

Exemple de cafea cu o intensitate puternica, care fara indoiala reusesc sa redea doza dorita de energie, dar de aparate de cafea care contribuie la gustul si proprietatile speciale ale acesteia se pot regasi in variante precum:

Aparat de cafea, 650ml, TCHIBO Cafissimo MINI Classy White si Aparat de cafea, 650ml, TCHIBO Cafissimo MINI Midnight Black, pentru care cele mai potrivite capsule de cafea  sunt  Capsule cafea, 40 capsule/set, TCHIBO Cafissimo Selectio

 Pauze revigorante

Prepararea cat si savurarea cafelei, devine o pauza in sine; una foarte placuta si cu un gust imbietor. Iar, avantajul acestei pauze il reprezinta faptul ca, dupa ore petrecute in fata calculatorului, o pauza de cafea ofera angajatului posibilitatea unor scurte conversatii alaturi de colegii de birou. Astfel, creierul acestuia se opreste pentru o scurta perioada din a se concentra asupra muncii sale, reusind sa se reconcentreze pe o activitate mai placuta. Dupa 20 de minute, aceasta fiind perioada necesara in care cofeina isi face efectul asupra organismului, angajatul isi poate relua activitatea intr-o forma mult mai buna psihica decat inainte de scurta pauza. De asemenea, o pauza in care angajatul isi bea cafeaua, poate fi ceea ce el are nevoie in momentele in care s-a blocat aupra modului in care ar trebui rezolvata o problema. Aceasta cafea ii poate oferi o viziune noua, necesara iesirii din impas.

 Efecte pozitive pe termen lung

Din fericire, cafeaua nu are doar efecte pe termen scurt. Aceasta reuseste, prin consumul regulat, sa sporeasca activitatea creierului, reusind sa ofere angajatilor o gandire mai rapida si facandu-i capabili sa rezolve sarcinile intr-o perioada mult mai scurta de timp. Asadar, evitandu-se excesul ce ar putea ajunge sa aiba efecte contrare celor dorite, angajatii pot profita de un mic avantaj intelectual, ce vine la pachet cu o bautura aromata si intensa.

Locul cel mai prietenos companiilor, care pot oferi reduceri ce pot transforma cafeaua gratuita doar intr-un sir de avantaje pentru aceasta, este site-ul dpap.ro, unde cafeaua clasica sau cea incapsulata este pregatita sa ofere angajatilor doza de energie de care acestia au nevoie.

In acest mod, companiile pot privi achizitia de cafea pe care o ofera gratuit angajatilor ca o investitie intr-o metoda clasica de imbunatatire a calitatii muncii angajatilor, cunoscuta si aplicata de decenii intregi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *