DPAP.ro Presents

Articole esentiale la birou

Pentru functionarea optima in cadrul unui birou nu sunt necesare doar calculatoarele sau mobila. Unele elemente a caror importanta ar putea fi diminuata, cum sunt articolele de birotica si papetarie, reprezinta ajutoare necesare in desfasurarea muncii din fiecare zi.

Pentru manageri, o varianta mult mai simpla de achizitionare a acestor articole a reprezinta comandarea online, de pe site-ul www.dpap.ro, prin intermediul caruia produsele vor fi livrate in cadrul companiei, fara costuri aditionale.

Pentru a realiza o comanda ce va rezolva toate necesitatile aparute in cadrul unui birou, managerul ar putea construi o lista a articolelor de birotica si papetarie cu adevarat esentiale, urmand sa completeze aceasta lista cu articole de o utilitate mai scazuta.

  Articole folosite zilnic

Aceasta gama include obiecte precum:

– Unul din cele mai importante articole de papetarie este hartia pentru copiator, indispensabila in activitatile zilnice din cadrul biroului. Datorita necesitatii constante a acesteia, alege cumpararea hartiei la palet.

Un exemplu ce ar aduce simplificari in efortul de aprovizionare il constituie: Hartie la palet, A4, 80 g/mp, 200 topuri/palet, XEROX Business.

– Fara discutie, unul din instrumentele cele mai folositoare, dar si des utilizate in cadrul desfasurarii activitatii zilnice a angajatilor este pixul. Fie ca vorbim de exemple de baza ale acestuia, precum: Pix cu mecanism, 1.0mm, albastru, BIC Round Stic Clic sau de pixuri cu gel ca in exemplul: Pix cu gel, albastru, PELIKAN SOFT GEL – ambele modele pot fi folosite pentru munca de birou.

In cazul unui cadou de avansare, un intrument din categoria de lux ar putea deveni esential:  Pix, PARKER Duofold Big Red GT.

– Un exemplu clasic care dovedeste modul in care tehnologizarea a simplificat munca angajatilor este constituit de aparatele de indosariat, o investitie esentiala in cadrul unei companii. Asadar, modele precum: Aparat de indosariat electric (pentru inele din plastic), FELLOWES Pulsar e 300 sau Aparat de indosariat, cu sistem de legare pe canal, LEITZ impressBIND 280 – fara indoiala contribuie la organizarea mai eficienta a documentelor.

 Articole cu importanta recreativa

In cadrul unui birou, din cauza programului lung petrecut de angajati la munca, aceste articole devin importante, necesitand de asemenea o aprovizionare constanta.

– Deoarece cafeaua este un supliment energetic necesar, ce contribuie la prelungirea perioadei in care angajatii se pot concentra pentru a-si desfasura munca, aparatele de cafea sunt alegeri utile de achizitionari in cadrul biroului. Modele precum: Aparat de cafea, 3 presiuni, 1L, rosu, TCHIBO Cafissimo PURE, sau Aparat de cafea, 0.7L, alb, TCHIBO Cafissimo TUTTOCAFFE vor face pauzele mult mai placute.

Rezervele pentru acest aparat se pot gasi sub forma: Set de capsule Tchibo Cafissimo, 8 capsule/cutie, diverse sortimente.

– Ramanand in aceeasi sfera a bauturilor cu caracter energizant, in cadrul birourilor, exemple precum bautura energizanta, 500ml, Burn Energy, poate creste cu adevarat eficienta angajatilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *