DPAP.ro Presents

5 Locuri Potrivite pentru o Tabla Magnetica

Tabla Magnetica

Tabla Magnetica – Pentru eficienta maxima

Tabla magnetica este de cele mai multe ori punctul in care ideile se transforma din simple concepte intr-un plan de actiune. Sau, punctul in care probleme sunt intelese, deslusite si apoi rezolvate. Deobicei mazgalite, fara ca cineva din afara companiei sa poata intelege ce scrie sau ce e desenat pe ea. Ea e centrul creativitatii si al productivitatii. Reprezinta spatiul in care sunt sunt expuse planurile, gandurile, parerile si ideile intre colegi.

Cele 5 locuri potrivite pentru o tabla de conferinta:

 

Sala de conferinte

Alegerea logica pentru companiile care au o astfel de sala. Un spatiu folosit pentru procese interactive care suporta o varietate foarte mare de activitati. O tabla magnetica permite tuturor sa intervina cu prarei si idei ca mai apoi sa ai o imagine de ansamblu. Aceasta sala inspira idei, ajuta comunicarea si mareste productivitatea intalnirilor. Poti sustine un training sau o prezentare, tabla de conferinta va mari gradul de receptivitate si interactiune al participantilor.

Birouri Executive

Spatiul care da tonul companiei si de unde pleaca obiectivele trasate de management. Spatiul ideal pentru intalniri critice, proiecte si brainstorming. Se traseaza actiuni, punctele importante sau doar notarea unor idei pentru revenirea la ele la momentul potrivit.

Zona de relaxare

Cel mai productiv spatiu multifunctional. Te scoate din zona de lucru, deadline-uri si obiectivele zilnice. Da frau liber creativitatii si exprimari neconventionale. Permite intalniri informale si colaborari ad-hoc. Spatiul perfect pentru relaxare, interactiune si lucru. Cateodata cele mai bune idei si propuneri vin atunci cand nu este presiunea timpului.

Spatiu Open Space

Zona care uneste multe birouri si oameni in aceeasi incapare. Inspira productivitate si interactiune. Zona transparenta care promoveaza comunicarea si sporeste interactiunea intre toti membrii echipei. Varianta democratica in care orice departament poate veni cu sugestii si adaugari la proiectul la care se lucreaza.

Receptie

Spatiul care reprezinta esenta companiei si care ofera prima impresie colaboratorilor. Un spatiu eficient pentru asteptare si pentru o pauza. Acest spatiu promoveaza imaginea companiei. O tabla magnetica in acest spatiu isi poate gasi multe utilitati, de la un tabel de intalniri pana la un mesaj personalizat pentru toti cei care trec prin aceasta zona.

Comments (2):

  1. felicia

    March 24, 2016 at 23:50

    Cat m ar costa o tabla la fel ca cea expusa????dr tr severin….astept raspuns.

    Reply
  2. Felicia

    March 25, 2016 at 00:26

    Foarte practica….vreau si eu una pt baietelul meu….va rog..
    .

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *