DPAP.ro Presents

Toate produsele din DPAP disponibile si in SEAP

Cei 17 ani de experienta ca partener cu diverse sectoare publice ne-au ajutat sa ajungem experti in furnizarea de solutii personalizate pentru institutiile publice din Romania. Ca distribuitor oficial a nenumarate marci de renume, reusim sa oferim produsele si serviciile la o calitate superioara adaptate unui buget personalizat pe nevoia achizitiei.

Ce oferim?

economii

Oferte personalizate

Croite special pe nevoile si bugetul tau, ofertele presonalizate iti aduc preturi competitive si cele mai mari economii din piata.

 

produse

Cea mai mare gama de produse

Descoperi in magazinul nostru cea mai variata gama de produse disponibile. Suntem furnizorul cu cea mai performanta platforma online specializata in servirea companiilor si institutiilor.

 

seap

Poti gasi orice produs din DPAP si in SEAP

Oferta Depozitului de Papetarie din SEAP este special creata pentru nevoile unei institutii. Ne-a scapat ceva? Poate ca da. Orice produs din Depozitul de Papetarie poate fi pus in SEAP. Trebuie doar sa ne spui ce vrei, iar de restul ne ocupam noi.

 

termen

Termene de plata

In 17 ani de lucru cu institutiile publice ne-am adaptat perfect la modul de lucru si termenele de plata. Cumpara fara griji de la DPAP!

 

consultant

Consultanti specializati

Suntem aici sa iti oferim consultanta specializata in tot procesul achizitiei. Trebuie doar sa ne contactezi, iar un consultant se va asigura ca vei gasi tot ceea ce iti doresti in bugetul tau.

 

proba

Echipamente in proba

Testeaza, cumpara, pastreaza. Vrem sa ne asiguram ca produsele si serviciile noastre ofera clientilor nostri cea mai buna experienta. Depunem toate eforturile pentru ca tu sa fii pe deplin multumit.

 

retour

Retur

Oferim o experienta de cumparaturi completa. Asta inseamna ca orice client al Depozitului de Papetarie beneficiaza de asistenta completa atat inainte de achizitie, cat si dupa finalizarea ei. Toti clientii nostri beneficiaza de drepturile de retur legale.

 

grabeste

Grabeste-te

Profita acum de ofertele de final de an de la DPAP. Contacteaza-ne, spune-ne ce iti doresti si bucura-te de economiile facute!

 

 

Contacteaza un expert in Achizitii Publice de la DPAP si vei primi in cel mai scurt timp o solutie integrata.

    Nume (*)

    Telefon(*)

    Email (*)

    Mesaj

    [recaptcha]

     

    Comments (2):

    1. cristi

      December 7, 2015 at 16:51

      vrem poza cu autorul…

      Reply
    2. george

      November 30, 2018 at 17:03

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *