DPAP.ro Presents

De ce sa alegi cartuse si tonere originale CANON?

 

Facute unul pentru celalalt.

Asa sunt consumabilele originale si imprimantele sau multifunctionalele CANON. Tonerele sunt special create sa functioneze fara probleme cu imprimantele, pentru a-ti oferi performanta si calitatea la care te-ai asteptat cand ai ales CANON. Tehnologia tonerului CANON asigura rezultate fara compromisuri. Pentru printuri de calitate si imagini incredibile, alege rezultatul ingineriei CANON: originalele.

Pastreaza calitatea fiecarei pagini printate!
Consumabilele originale CANON garanteaza calitatea superioara a printurilor. Ele contin toate elementele esentiale printarii. Atunci cand decizi sa inlocuiesti cartusul sau tonerul cu unul original, e ca si cum ai avea o imprimanta/multifunctionala noua.

Siguranta calitatii
Work-370x206_tcm14-1162725Cu tonerele si cartusele CANON originale ai siguranta ca fiecare dintre ele iti vor oferi aceeasi performanta exceptionala. Cartusele reumplute nu se vor ridica niciodata la acelasi standard ca unul original din cauza uzurii componentelor interne.
Fabricarea si asamblarea tonerelor este un proces complex care antreneaza sute de mecanisme. Totusi, CANON a dezvoltat un sistem de productie automatizat care foloseste tehnologii de productie de ultima generatie pentru creerea cartuselor si tonerelor la calitatea pe care clientii o asteapta.

Archery_Target-370x150_tcm14-1162728Evita liniile nedorite
Drum-ul fotosenzitiv este unul dintre cele mai sensibile componente din imprimanta. Cartusele CANON asigura ca tonerul nu se acumuleaza pe drum evitand astfel liniile nedorite, blurate si fundalurile gri. Drum-ul original CANON garanteaza functionarea impecabila a unitatii si rezultate de exceptie.

Un spatiu de lucru mai curatProductivity-370x172_tcm14-1162733
Tehnologia de productie CANON asigura emisii reduse si protejeaza mediul. Aceasta tehnologie nu este daunatoare sanatatii omului sau mediului.  Cartusul este mai compact datorita numarului redus de componente. Totodata, cartusele si tonerele CANON originale sunt nedaunatoare. Asta inseamna ca nu necesita tratament special sau procesare. Fa-ti si tu partea in acest proces: Recicleaza.

thumbnails_video-genuine-cartridges_tcm14-1280226Protejeaza-te de consumabilele contrafacute
Cartusele si tonerele CANON contrafacute sunt ambalate ca si cum ar fi fabricate de CANON sau cu acordul CANON, dar nu este adevarat. Producerea si comercializarea consumabilelor contrafacute este ilegala. CANON lucreaza cu Vama, Politia si autoritatile locale pentru reducerea numarului de consumabile contrafacute din piata.
Capacitatea de printare a consumabilelor contrafacute descoperite de CANON in piata si testate variaza intre 28% si 69% comparat cu cele originale.

allion-report-cover_150pxh_tcm14-1282340Consumabilele originale fac diferenta
Allion Co., Ltd., o agentie externa de verificare a facut teste pentru a descoperi diferenta in calitatea printurilor dintre tonerul original CANON si cele produse de terti. Raportul atesta calitatea consumabilelor originale CANON.

Cum sa recunosti consumabilele originale CANONrecognise genuine toner cartridges_tcm14-1162731
Atunci cand cumperi cartuse sau tonere CANON cauta holograma specifica care-si schimba culoarea si logo-ul “Genuine” pe exteriorul ambalajului. Doar atunci poti fi sigur ca vei avea cea mai mare calitate a printuri de la imprimanta ta CANON. Daca descoperi pe ambalaj fraza “a se folosi in produse CANON” nu inseamna neaparat ca este un consumabil original CANON.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *