DPAP.ro Presents

5 motive pentru care sa cumperi un distrugator Fellowes

Disturgatoarele_fellowes

 

Ai amanat deja prea mult cumpararea unui distrugator de documente. Ai nevoie de un distrugator nou? Vrei sa-l “pensionezi” pe cel care ti-a servit biroul atata timp? Si-a facut treaba cu demnitate, dar acum face prea mult zgomot, se blocheaza din cand in cand, iar cosul pentru reziduuri care parea suficient de mare a devenit neincapator…

 

Uite cateva motive pentru care trebuie sa alegi un distrugator de documente Fellowes:

9c29987a-e372-4a21-812b-197d67cee89e._CB309292683__SR300,300_1. Celelalte distrugatoare au nevoie de perioade de racire mai lungi

Atunci cand ai cantitati mari de documente de distrus, ultimul lucru pe care vrei sa-l vezi este luminita rosie a aparatului care te anunta ca trebuie ca distrugatorul sa se raceasca… Uneori trebuie sa astepti minute bune pana isi face distrugatorul ciclul de racire si poti distruge iar. Daca il folosesti intr-un birou mare, asta iti poate lua din ce in ce mai mult timp.

Fa o alegere buna din prima. Alege un distrugator care poate distruge mai mult timp sau unul automat. Alege AutoMax pentru o experienta de distrugere fara griji.


300C_PullOutBin

 

2. Cosul pentru reziduuri poate fi prea mic

Atunci cand il cumperi pentru un birou mic, iar biroul creste in urmatorii ani fara sa-ti dai seama cum, descoperi ca acel cos de reziduuri care parea incapator este acum prea mic. Ai inceput sa distrugi din ce in ce mai mult, din ce in ce mai multe. Ajungi ca mare parte din munca ta de distrugere sa fie golirea cosului.

Alege un distrugator cu un cos pentru reziduuri incapator.


230_fellowes-paper-jam-sensor-13528250403. Paper-jam-uri

Pare ceva de la sine inteles ca disturgatorul tau de documente n-ar trebui sa se blocheze cu hartia in el, dar nu este atat de simplu. De foarte multe ori se blocheaza fara multe avertismente inainte.
Este important sa alegi un distrugator care nu blocheaza hartia. Distrugatoarele Fellowes sunt 100% Jam Proof si promit o experienta fara hartii blocate.


414m3jpQtOL._SX425_4. Zgomot prea mare?

Daca distrugi putina hartie, zgomotul poate fi putin deranjant. Daca distrugi mai mult, zgomotul poate fi de-a dreptul insuportabil. Cateva ore in acelasi birou cu un distrugator de documente zgomotos iti poate arata ce inseamna un mediu de lucru… ostil.

Pentru birouri liniste recomandam Fellowes. Functia SilentShred se asigura ca mediul de lucru nu va fi poluat fonic.


fellowes_auto300_img5

5. Distrugerea documentelor te distrage prea mult

Atunci cand ai de distrus documente foarte multe, poti sfarsi prin a petrece zile intregi in fata distrugatorului. Totusi, noile distrugatoare AutoMax vor face toata treaba pentru tine: doar pui hartia in distrugator, apesi pe un buton si iti continui treaba. Nu trebuie sa-ti faci griji pentru hartia mototolita, hartia capsata sau agrafe uitate.
Noile distrugatoare AutoMax sunt special create atat pentru birouri mari cand si pentru birouri mici.


De 6 ani suntem Distribuitorul Fellowes nr.1 in Romania, iar primii care se bucura de asta sunt clientii nostri. Printre ei esti si tu. Zi de zi, la noi gasesti cele mai bune preturi pentru preferatele birourilor: Produsele Fellowes!
Fie ca vrei sa-ti protejezi datele personale sau ale business-ului tau, fie ca vrei sa te conformezi legilor pentru protectia datelor confidentiale sau pur si simplu vrei sa elimini din dezordinea generata de colile nefolosite, un distrugator de documente este alegerea ideala.

 

Cu drag,
Echipa DPAP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *